AFB FEEDS

Niatku Sudah Tercapai ?



Assalamualaikum  :)
Sihat kawan-kawanku ?

Korang ingat tak entry ni ? Ina ada cakap kan nak berhenti baca novel
dan novel SAU yang last Ina nak baca .

Alhamdullilah .
Ina rasa niat Ina dah tercapai .
: D

Ina dah baca novel SAU dan korang nak tahu tak ?
Hari ahad, isnin dan selasa lepas Ina ada kelas tambahan .
Kawan-kawan Ina bawak novel. Kebiasaannya Ina rasa teruja , rasa nak je baca.

Tapi tak pada hari tersebut . Ina tengok cover novel tu je .
Nak baca sinopsis pun malas. Apatah lagi nak membacanya.

Pelik kan ? Ina yang 'gila' novel boleh malas nak baca novel !!
Apa-apa pun syukurlah niat Ina yang satu tu dah tercapai .

Niat Ina untuk kurangkan masa 'bersama' FB dan blog pun dah tercapai .
Yang ni dah lama dah .

Kalau Ina bukak FB tiba-tiba rasa FB ni membosankan. 
 Nak chat pun malas .
Sama dengan blog. Malas nak menulis , idea pun
kering . Hihihi

Hmmm...
Wassalam sahabat-sahabatku.  :)

You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. samalah. kadang-kadang rasa nak buat entry satu je untuk setahun. kering kontang tadek idea langsung! HAHA

    ReplyDelete