Penthouse

   Rumah camni lah rumah idaman saya , penthouse ! waaa ~ memang kalau tengok je penthouse ni terus cakap " gila , cantik nya ! " . ha ha okey2 jom kita tengok . ^.^


 lawanya , sedap mata memandang


cantik kan ruang tamu dia


 confirm tidur pasti lena . aha ha ha


 waduh ! canggih !


 :)


 wow ! :o


 bestnya !


 :)


 white :)


 kalau ada jacuzzi , mesti best lagi .


cantik deh !


    Okey , dah tengok ? camne ? cantik tak ? canggih tak ? hu hu okeylah tu je nak share dengan korang semua , annyong . =)

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.