Tiada Kesempatan

Kepada yang membaca blog Ainaa dan yang tinggalkan komen... Ainaa nak minta maaf sebab belum sempat nak balas kunjung. Kalau dulu Ainaa memang akan balas kunjung ke blog yang tinggalkan komen di blog Nik Ainaa tapi sejak akhir-akhir ni tak ada kesempatan pula. Ingat nak balas kunjungan semalam tapi tahu-tahu lah, kalau balik kampung ni kena jadi babysitter untuk dua orang anak saudara Ainaa. Malam ni pula dah nak naik bas balik Gombak semula. Aduhai, tak boleh jadi ni. Minggu ni nak kena juga blogwalking, sebagai tanda terima kasih pada yang sudi membaca dan komen.


tiada kesempatan, blogwalking, blog, jelajah blog, blogger


Rasa nak bagi penghargaan lah kepada top commentor blog Nik Ainaa pada bulan ni. Nanti hujung bulan Ainaa nak umumkan siapa yang rajin singgah ke blog dan tinggal komen di blog ini. Hadiahnya... Emm biasa-biasa saja. Cukup la tanda kasih. Eceh.

7 ulasan:

  1. kan.. kadang2 rasa tak adil kalau tak blogwalking ke blog orang lain.. have a save trip ainaa :D

    BalasPadam
  2. faham sangat kan, kalau balik kampung memang la jadi gitu, hehe tak pa, take your time and blogwalking yer =)

    BalasPadam
  3. Semuga dipermudahkan segala urusan seharian.

    BalasPadam
  4. Tak pe... blogger pun manusia biasa... bila masa free, memang betul2 free, bila dah busy mengalahkan perdana menteri...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.