AFB FEEDS

Tiada Kesempatan

Kepada yang membaca blog Ainaa dan yang tinggalkan komen... Ainaa nak minta maaf sebab belum sempat nak balas kunjung. Kalau dulu Ainaa memang akan balas kunjung ke blog yang tinggalkan komen di blog Nik Ainaa tapi sejak akhir-akhir ni tak ada kesempatan pula. Ingat nak balas kunjungan semalam tapi tahu-tahu lah, kalau balik kampung ni kena jadi babysitter untuk dua orang anak saudara Ainaa. Malam ni pula dah nak naik bas balik Gombak semula. Aduhai, tak boleh jadi ni. Minggu ni nak kena juga blogwalking, sebagai tanda terima kasih pada yang sudi membaca dan komen.


tiada kesempatan, blogwalking, blog, jelajah blog, blogger


Rasa nak bagi penghargaan lah kepada top commentor blog Nik Ainaa pada bulan ni. Nanti hujung bulan Ainaa nak umumkan siapa yang rajin singgah ke blog dan tinggal komen di blog ini. Hadiahnya... Emm biasa-biasa saja. Cukup la tanda kasih. Eceh.

You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. kan.. kadang2 rasa tak adil kalau tak blogwalking ke blog orang lain.. have a save trip ainaa :D

    ReplyDelete
  2. faham sangat kan, kalau balik kampung memang la jadi gitu, hehe tak pa, take your time and blogwalking yer =)

    ReplyDelete
  3. Semuga dipermudahkan segala urusan seharian.

    ReplyDelete
  4. Tak pe... blogger pun manusia biasa... bila masa free, memang betul2 free, bila dah busy mengalahkan perdana menteri...

    ReplyDelete