AFB FEEDS

Running Man's Matching Telepathy Game - Episode 331

running man, matching telepathy game, last episode running man


The most touching Running Man's matching telepathy game


Episode 331 ini adalah episod pertama selepas kita dihebohkan bahawa KIM JONG KOOK DAN SONG JI HYO DIKELUARKAN DARI RUNNING MAN. Ini bermaksud rancangan reality show yang diminati seluruh dunia ini hanya tinggal sembilan episod je lagi dan selepas tamat kesembilan episod ini, TIADA LAGI RUNNING MAN 2017! Buat peminat setia Running Man semestinya sedih dan kecewa kan kerana selepas tamat rancangan ini, kita dah tak boleh tengok 7 Running Man. Ainaa pun sedih selepas ni dah tak boleh tengok lawak Kwang Soo. Apa pun, untuk beberapa sahaja episod yang tinggal ni kita tengok dari hati dan tengok sepuas-puasnya.


The strong bond of their 7-years family relationships


Dalam episod 331 ni, kita boleh tengok dalam telepathy game ini yang menunjukkan mereka, masing-masing dah seperti keluarga sendiri setelah bersiaran bersama Running Man selama tujuh tahun.


running man, matching telepathy game, last episode running man

running man, matching telepathy game, last episode running man

running man, matching telepathy game, last episode running man

running man, matching telepathy game, last episode running man



RUNNING MAN EPISODE 331 :



You Might Also Like

0 Surat Cinta