Newlyweds Home Decor

Cuti-cuti sekolah ini memang dah jadi kebiasaannya bulan orang kahwin. Yalah, majlis kenduri kahwin pada cuti-cuti sekolah ni senang untuk saudara-mara pulang meraikan pengantin. Buat pengantin baru, tentu pasangan ini menginginkan rumah idaman bersama pasangan masing-masing kan. Tapi kadang-kadang nak hias rumah tu susah dan memeningkan jadi ramai pasangan pengantin baru akan mencari contoh dekorasi rumah. Ini Ainaa ada kongsi satu dekorasi rumah yang sangat cantik dan feminin yang diambil dari facebook.












1 ulasan:

  1. mak oiiii..cantiknyaaa..berangan je la nak buat dekorasi camni..hahaha

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.