Drama Korea Paling Popular 2016

drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


10 DRAMA KOREA PALING POPULAR 2016


Sebut je drama korea rata-rata mesti akan excited dan suka menontonnya kan. Ada yang memang fanatik gila-gila, drama lain dia tak akan layan melainkan K-Drama. Tapi ada juga yang layan tak layan je macam Ainaa, kadang-kadang tengok dan kadang-kadang tak. Kalau terlepas episod ke tak ada lah nak meroyan. Apa pun walau tak ada minat, mesti akan terikut tengok drama korea. Pada tahun 2016 ni mesti dah banyak kan drama-drama korea yang ditonton bagi peminat k-drama. Ainaa tak tahu sangat drama apa je yang paling popuar sepanjang tahun 2016 ni tapi Ainaa nak kongsikan 10 DRAMA KOREA YANG PALING POPULAR 2016, senarai ini yang Ainaa ambil dari web era fm.


DRAMA MANA YANG MENJADI PILIHAN ANDA?


1. GOBLIN
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


2. DESCENDENTS OF THE SUN
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


3. MOON LOVERS : SCARLET HEART RYEO
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


4. W - TWO WORLDS
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


5. CINDERELLA AND THE FOUR KNIGHTS
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


6. CHEESE IN THE TRAP
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


7. UNCONTROLLABLY FOND
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


8. DOCTOR CRUSH
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


9. ROMANTIC DOCTOR TEACHER KIM
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama


10. THE LEGEND OF THE BLUE SEA
drama korea paling popular, k-drama, peminat drama korea, kaki drama

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.