AFB FEEDS

Review Blogger Newbie Tsuki Tasnim

Annyeong sahabatku, Tsuki Tasnim! Haha Ini pertama kalinya ada kawan yang sama minat berblogging. Sebelum ini ada je kawan yang suka blogging tapi dia orang semua dah lama tinggalkan dunia blog. Tasnim pun dulu pernah jadi blogger tapi berhenti masa tingkatan tiga tak silap. Kini dia kembali lagi dengan nama pena Tsuki Tasnim. Budak-budak korea ni. Kekeke. =P



"Oii Tasnim, asal lawa sangat header blog kau hah? Balik CFS nanti siap, aku paksa kau ajar aku buat header. Muahaha."

Kalau nak tahu, kawan kedahan yang Ainaa cakap di entry -END OF SEMESTER ONE- itu, Tsuki Tasnim lah. Tapi yang tak tahannya, budak tu boleh naik lif tekan sendiri. Cait!

 
AMARAN KERAS!! Harap mampu bersabar dengan perangai sekepala kita orang. Jangan lupa FOLLOW --- > blog Tsuki Tasnim, blogger kedahan. Blogger Nik Ainaa pun kalau tak follow lagi boleh follow. >__<

You Might Also Like

11 Surat Cinta