Review Blogger Newbie Tsuki Tasnim

Annyeong sahabatku, Tsuki Tasnim! Haha Ini pertama kalinya ada kawan yang sama minat berblogging. Sebelum ini ada je kawan yang suka blogging tapi dia orang semua dah lama tinggalkan dunia blog. Tasnim pun dulu pernah jadi blogger tapi berhenti masa tingkatan tiga tak silap. Kini dia kembali lagi dengan nama pena Tsuki Tasnim. Budak-budak korea ni. Kekeke. =P



"Oii Tasnim, asal lawa sangat header blog kau hah? Balik CFS nanti siap, aku paksa kau ajar aku buat header. Muahaha."

Kalau nak tahu, kawan kedahan yang Ainaa cakap di entry -END OF SEMESTER ONE- itu, Tsuki Tasnim lah. Tapi yang tak tahannya, budak tu boleh naik lif tekan sendiri. Cait!

 
AMARAN KERAS!! Harap mampu bersabar dengan perangai sekepala kita orang. Jangan lupa FOLLOW --- > blog Tsuki Tasnim, blogger kedahan. Blogger Nik Ainaa pun kalau tak follow lagi boleh follow. >__<

11 ulasan:

  1. Hahahahahha terima kasih ainaaaaaaaaaaaaaaaa arghhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu dah lebih 6 harakat. Nama aku 2 harakat je. Hahahahaha

      Padam
  2. Balasan
    1. haah. memng tasnim ni minat kpop haha

      Padam
  3. Aina.. haip... Alonglah budak lelaki yang comel tu... (Tetiba..) hahaha

    BalasPadam
  4. luv ur blog sis ,simple tapi menarik :)

    BalasPadam
  5. done follow tsuki tasnim yang comel tu. hehe :D

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.