Game Minions Paradise

Disebabkan cuti ini Ainaa hanya bersenang lenang di rumah, Ainaa yang dah lama tak main game ini pun godek-godek cari game apa yang best dalam PlayStore. Memang banyak game baru dan top free game yang ada tapi game Minions Paradise jugak yang dipilih. Sebabnya dah banyak kali tertengok game ni dalam PlayStore tapi selalu kalau game Ainaa abaikan aje. Kelmarin tak silap Ainaa baru install. Orang lain dah mungkin dah mula bosan dengan game ni tapi Ainaa baru terkedek-kedek nak try. Uhuk.




Syiok jugakla bagi orang yang tengah bosan macam Ainaa ini. Kadang-kadang main sampai habis bateri dan paling tak suka tengah main malam-malam, tiba-tiba keluar "CANNOT CONNECT TO SERVER"!  T__T Rupa-rupanya game ini pun perlukan internet dan sadis sekali Wi-Fi kat rumah ayah Ainaa dah sekat siap-siap sampai jam 1 pagi saja. Maklumla sebab dah biasa tidur lewat kat asrama, jadi balik rumah pun jadi burung hantu kadang tu terlajak sampai pukul 4 pagi. Aigoo~



Berterabur kan? Peduli hape, asalkan boleh letak kita on je. Kah. Ainaa baru saja level 12, budak-budak baru nak up kata orang 'keyel'. HAHA. Game Minions Paradise ini nanti balik asrama kena uninstall kalau dah kena guna internet sangat tapi lainlah kalau semester dua nanti Ainaa bernasib baik dapat bilik dekat dengan modem Wi-Fi.






Kau orang mesti dah level tinggi-tinggi kan. Ainaa tak sabar sebenarnya nak boleh main game belon dan gelongsor air tu. Hehe Tak boleh main yang real, dalam game pun kira lepaslah sikit-sikit.

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.