AFB FEEDS

Cabaran7Hari InstaBlog: Selfie Paling Comel

Ainaa sekarang masih dalam minggu exam final tapi nak jugak curi masa join Cabaran 7 Hari InstaBlog yang pertama ini iaitu SELFIE PALING COMEL! Fuhh, berat jugak tugas tu bagi orang macam Ainaa yang jarang selfie tapi selalu wefie. hehe.

Selfie paling comel ya.... Ini hah selfie paling comel terabad ini dalam phone Ainaa.

Ampun, masih bertiga. hehe.

Muka masing-masing tak boleh blah je. Tapi inila yang paling comel. Comel kan. >__< Ainaa dah sahut cabaran yang pertama bagi CABARAN 7 HARI INSTABLOG, kau orang bila lagi?

You Might Also Like

9 Surat Cinta

  1. mata aina kat mana?mata kat mana?hahahaa....saje lettew pejam mate eh...

    ReplyDelete
  2. Good luck Ainaa 4 yr final exam.. selfie, weifie adalah terapi diri. Ok memang comel semuanya.

    ReplyDelete
  3. comel2. muka mcm nak makan org je sorg2

    ReplyDelete
  4. amboii..terkejut i..hihi... maintain comel.. :D

    ReplyDelete