Cabaran7Hari InstaBlog: Selfie Paling Comel

Ainaa sekarang masih dalam minggu exam final tapi nak jugak curi masa join Cabaran 7 Hari InstaBlog yang pertama ini iaitu SELFIE PALING COMEL! Fuhh, berat jugak tugas tu bagi orang macam Ainaa yang jarang selfie tapi selalu wefie. hehe.

Selfie paling comel ya.... Ini hah selfie paling comel terabad ini dalam phone Ainaa.

Ampun, masih bertiga. hehe.

Muka masing-masing tak boleh blah je. Tapi inila yang paling comel. Comel kan. >__< Ainaa dah sahut cabaran yang pertama bagi CABARAN 7 HARI INSTABLOG, kau orang bila lagi?

9 ulasan:

  1. mata aina kat mana?mata kat mana?hahahaa....saje lettew pejam mate eh...

    BalasPadam
  2. Good luck Ainaa 4 yr final exam.. selfie, weifie adalah terapi diri. Ok memang comel semuanya.

    BalasPadam
  3. comel2. muka mcm nak makan org je sorg2

    BalasPadam
  4. amboii..terkejut i..hihi... maintain comel.. :D

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.