Study Week = Final Exam!




Ainaa sekarang dah ada kat Kelantan.  Terus balik untuk study week kononnya padahal tahu kalau kat rumah, istilah 'study week' tu boleh pakai empat puluh peratus je. Lagi enam puluh peratus..... K.RI.K - K.R.I.K. Memang bukan setakat ke laut, tapi sampai ke hujung benua! Itu belum termasuk dengan nak qada' tidur sebab dah seminggu lebih Ainaa tak cukup tidur dan tak cukup rehat.

Apa pun, Ainaa kena pandai uruskan masa. Kena usaha lawan diri, istilah 'study week' tu kena dari empat puluh peratus ke sembilan puluh peratus! Nak seratus peratus tu memang tak laa. Boleh sakit-sakit dibuatnya macam SPM dulu. Ainaa dah serik dan tak nak jadi seperti SPM yang dulu. Jadi, jom la kita usahakannya. Good luck untuk semua dan diri Ainaa sendiri. Gambatte!


STUDY WEEK = FINAL EXAM

Macam ni lah dalam kepala otak ni penuh dengan "FinalExam-FinalExam-FinalExam!!!!"

2 ulasan:

  1. akak kalau study week mmg tak balik aina. kalau blik mmg takkan study, so duk kat hostel. time tu la struggle bagai nak rak. sebelom ni main je banyak

    BalasPadam
  2. gud luck aina...klu kak zati dulu mmg bwk balik sikit je buku..xpun x bwk balik lgsung..haha

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.