Kami Menang Lagi


Sabtu yang lepas, Ainaa dengan roommates join pertandingan bowling di NU Sentral antara lines up Hisbah Siti Hawa dan peserta luar. Ainaa yang sakit kaki dan urat sebab pertandingan netball pun join sekali. Nasib baik masa tu dah baik sikit. Kitorang satu kumpulan ada empat orang. Ainaa kumpulan dengan tiga orang roommates Ainaa dan lagi dua orang kumpulan dengan kawan kami.

Siapa sangka setelah menang pertandingan netball, johan lagi dan pertandingan bowling pun kumpulan kami menang tempat pertama! Wohoo~


Tahniah juga kepada lagi dua orang roommates Ainaa yang dapat tempat ketiga. Dan padan muka jugak untuk korang sebab mula-mula bukan main syiok 'boo' kami masa berlatih tu. Tengok-tengok kami yang dapat tempat pertama. HAHAHA.

3 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.