Fattah Amin Dulu Dan Sekarang

Kau orang masih ingat tak masa drama bersiri adaptasi novel, Playboy Itu Suami Aku? Teruk kut pelakon Fattah Amin dikutuk yang berlakon watak Raja Adrian Benjamin selaku hero dalam drama PISA tu. Di episod 1 drama PISA lagi Fattah Amin dikutuk sebab caranya berlakon nampak kaku dan tak sesuai memegang watak hero kerana tubuh badannya jauh beza dengan gambaran hero novel. Ramai yang kecewa dengan drama PISA. Ainaa pun tengok je awal-awal episod PISA dan Ainaa dapat tandingkan macam mana Fattah Amin yang dulu dan sekarang. Kau orang semua pun mesti perasan kan. Fattah Amin yang dulu, ketika berlakon dalam drama Playboy Itu Suami Aku dan Fattah Amin yang sekarang berbeza!


FATTAH AMIN YANG DULU




Fattah Amin yang dulu tak adalah kacak ataupun tough seperti jejaka idaman malaya. Kurus dan cengkung je muka Fattah Amin sampai 'menspoilkan' watak hero drama PISA. Tapi itu dulu.....


FATTAH AMIN YANG SEKARANG





Semakin handsome dan sado! Semakin ramai pulak yang minat Fattah Amin dan memuji-muji Fattah Amin di laman sosial dan instagramnya. Memandangkan Fattah Amin dah mula berjinak-jinak dengan workout, memang siapa yang sangka Fattah Amin yang kurus dulu dan semakin sasa. Dulu bukan main ramai yang alergik(tak suka) dengan Fattah Amin tetapi apabila Fattah Amin membuat improvement pada lakonannya dan juga fizikalnya, memang semakin ramailah peminat dari golongon gadis dan wanita. Itu orang cakap, jangan pandang rupa paras. Jangan menghina orang. Sekarang, kita jugak yang terlopong! 

9 ulasan:

  1. berlakon pun tak adalah kaku mana pun sekarang ni...

    BalasPadam
  2. badan dah sado sikit! hehe
    tgk mcm zain saidin pun ada rmbut tu ...hehe

    BalasPadam

  3. perempuan sekarang pandang nampak otot sikit...hmmm..

    BalasPadam
  4. sekarang agak menarik dia blakon.. best gak cter Plan cinta tak jadi tu..

    BalasPadam
  5. tol2 dulu masa mula2 tengok rasa macam x nak tengok da muka die ni hahaha skang hamek kaww..tapi i tetap x minat sgt die ni huhuhu

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.