"Bukan Senang!"




Yup, bila lagi kita nak buat semua tu? 

Pakai TUDUNG LABUH LEPASI DADA, BAJU LONGGAR. pakai HANDSOCK dan BERSTOKIN.
Alhamdulillah, Ainaa buat semua itu sejak tingkatan satu. Memang mula-mula tak biasa, tapi nanti lama-lama.... KITA AKAN RASA SEGAN UNTUK PAKAI KETAT DAN TAK MENUTUP AURAT. Malah lagi terasa SELESA, TERLINDUNG dan SELAMAT kalau pakai menutup aurat dengan sempurna.


JOM, SAMA-SAMA KITA MENUTUP
AURAT DENGAN SEMPURNA :)


5 ulasan:

  1. Betul tu, semoga Allah permudahkan.. Amin

    BalasPadam
  2. Peringatan utk diri sendiri jugak..moga dibuka pintu hati dengan penuh ikhlas..amin

    BalasPadam
  3. InsyaAllah akan cuba lengkapkan dan tutup sempurna aurat.
    Pernah baca, kalau nak pastikan kita tutup aurat sempurna, sebelum keluar tu tengok cermin, pakaian ni sesuai tak untuk terus solat.
    Kita Dijajah Dengan Rokok

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.