#Nuffnang : Setelah Sekian Lama

Setelah sekian lamanya Ainaa langsung tak buka Nuffnang, dan tadi baru usha balik account Nuffnang. Alhamdulillah. Rupa-rupanya walaupun dah hampir empat bulan Ainaa tak hiraukan Nuffnang tapi masih ada iklan CPUV(cost-per-unique-visit) dan CPC(cost-per-click) yang masuk tak henti-henti. Walaupun tak lumayan tapi lama-lama memang membukit jugak kan.



3 ulasan:

  1. Nuffnang ni mmg kna byk bersabaq kan..

    BalasPadam
  2. Nuffnang ni iklan dia kejap ada kejap tak ada. Hehe boleh pulak macam tu kan. Anyway, tahniah untuk Ainaa, rezeki tu :)

    BalasPadam
  3. tahniah sis... dapat banyak... saya terkedek2 lagi nak blajar bernuffnang ni.. hihihi.

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.