AFB FEEDS

Malam Merdeka Raya

Hari sabtu yang lepas, Ainaa dengan kawan-kawan sebilik kena sertai majlis sambutan hari merdeka dan hari raya bagi mahallah Aisyah, asrama yang Ainaa tinggal. Mula-mula kami semua tak nak terlibat pun dengan persembahan tapi sebab Ainaa dengan kawan-kawan sebilik ni, keenam-enamnnya ada jawatan kat mahallah Aisyah so kita orang terpaksa join. 

Tapi mula-mula je rasa terpaksa join buat persembahan tu. Lepas duk berlatih untuk persembahan tu rasa syiok pulak dan jadi laa dengan rela hatinya kami join ramai-ramai buat teater malam tu.







Tudiaaa.... penuh bergaya berpakaian srikandi melayu vs. askar jepun, dan pakaian macam orang-orang dulu. Dengan bermisainya lagi. Baju melayu dan kain pelekat itu entah siapa punya yang kawan Ainaa rembat. Hahaha

Kita orang berlatih last minute tapi dapat tempat kedua. Alhamdulillah. Tak sia-sia bersilat bagai dan dapat luka kat lutut sebab kononnya jatuh kena tembak. Tapi jatuh atas jalan tar, macam mana tak luka lutut. Tapi...... best sangat! Memang berpuas hati.


Kepada kawan Ainaa merangkap roommate, Rara dan Ana TAHNIAH beb dapat anugerah QUEEN OF THE NIGHT dan menang CABUTAN BERTUAH. Mampu tumpang bangga je. ahak.


You Might Also Like

0 Surat Cinta