Malam Merdeka Raya

Hari sabtu yang lepas, Ainaa dengan kawan-kawan sebilik kena sertai majlis sambutan hari merdeka dan hari raya bagi mahallah Aisyah, asrama yang Ainaa tinggal. Mula-mula kami semua tak nak terlibat pun dengan persembahan tapi sebab Ainaa dengan kawan-kawan sebilik ni, keenam-enamnnya ada jawatan kat mahallah Aisyah so kita orang terpaksa join. 

Tapi mula-mula je rasa terpaksa join buat persembahan tu. Lepas duk berlatih untuk persembahan tu rasa syiok pulak dan jadi laa dengan rela hatinya kami join ramai-ramai buat teater malam tu.







Tudiaaa.... penuh bergaya berpakaian srikandi melayu vs. askar jepun, dan pakaian macam orang-orang dulu. Dengan bermisainya lagi. Baju melayu dan kain pelekat itu entah siapa punya yang kawan Ainaa rembat. Hahaha

Kita orang berlatih last minute tapi dapat tempat kedua. Alhamdulillah. Tak sia-sia bersilat bagai dan dapat luka kat lutut sebab kononnya jatuh kena tembak. Tapi jatuh atas jalan tar, macam mana tak luka lutut. Tapi...... best sangat! Memang berpuas hati.


Kepada kawan Ainaa merangkap roommate, Rara dan Ana TAHNIAH beb dapat anugerah QUEEN OF THE NIGHT dan menang CABUTAN BERTUAH. Mampu tumpang bangga je. ahak.


0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.