AFB FEEDS

Akhirnya Aku Kena Denda Juga

Olalala~ Kena denda apa ni? Denda kat sekolah ke? Haaaa. Kena denda dengan pengetua EFG. Baru semalam wish birthday ingatkan boleh rasuah dengan entry tu. Kikiki.

Salah Ainaa sebab lambat tanda kehadiran kat group EFG. Petang semalam keluar beli barang lepas tu sampai je kat U terus kena pergi meeting. Hanset memang dah k.o tak ada bateri sampai pagi ini baru sempat nak cas. 

So dendanya kena buat entry ni. First time lambat tanda kehadiran, first time jugak kena denda. Fuhhh.....

Akhirnya, aku kena denda jugak!

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. pergh..awlnya taip..ahha..smgt2..bgus..ahha

    ReplyDelete
  2. huihui! hehe klik nuff sni :-)

    ReplyDelete
  3. hai!im a newbie..silalah bertandang dan follow impianknm.blogspot.com

    ReplyDelete