Akhirnya Aku Kena Denda Juga

Olalala~ Kena denda apa ni? Denda kat sekolah ke? Haaaa. Kena denda dengan pengetua EFG. Baru semalam wish birthday ingatkan boleh rasuah dengan entry tu. Kikiki.

Salah Ainaa sebab lambat tanda kehadiran kat group EFG. Petang semalam keluar beli barang lepas tu sampai je kat U terus kena pergi meeting. Hanset memang dah k.o tak ada bateri sampai pagi ini baru sempat nak cas. 

So dendanya kena buat entry ni. First time lambat tanda kehadiran, first time jugak kena denda. Fuhhh.....

Akhirnya, aku kena denda jugak!

3 ulasan:

  1. pergh..awlnya taip..ahha..smgt2..bgus..ahha

    BalasPadam
  2. huihui! hehe klik nuff sni :-)

    BalasPadam
  3. hai!im a newbie..silalah bertandang dan follow impianknm.blogspot.com

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.