Raya Tak Macam Raya



Raya tak macam raya bila dapat cuti kejap je.
Raya tak macam raya bila tak sempat langsung nak ziarah rumah saudara mara.
Raya tak macam raya bila duit raya tak sempat nak kumpul.
Raya tak macam raya bila harini dah bertolak ke Petaling Jaya!

Uwwwwwwaaargh! TAK NAK BALIK!!

4 ulasan:

  1. Raya akak pun x macam raya...serba sederhana...sebabnya raya kali ni xde selera nak makan....

    BalasPadam
  2. raya emma pun , xberjalan kemana , balik kg , tolong hidangkan makanan dan layan anak buah , balik klang pulak , terus kerja . hurmm

    BalasPadam
  3. Adat lah tu belajar. Hihi. Nanti dah kerja cuti lelama sikit :D

    BalasPadam
  4. biase lah tu bila da semakin membesar dan memtua

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.