#Cabaran20Hari : Pengalaman Manis Di Bulan Puasa


Pengalaman manis di bulan puasa Ainaa rasa ketika semua ahli keluarga Ainaa berkumpul untuk berbuka puasa sama-sama. S.E.M.U.A! Ya Allah, rindunya....




Sebabnyakan semua dah besar dah bekerja dan ada yang dah kahwin, jadi sangat jarang dan susah nak berkumpul semua sekali. Tapi tahun lepas, kitorang dapat berpuasa sama-sama. Ramai-ramai, semua adik beradik dan kakak-kakak ipar Ainaa. Seronok sangat! 

Tapi nampak gaya tahun ni tak boleh. Abang dan kakak ipar Ainaa tak balik Malaysia. Raya tahun ni tak lengkap semua ahli. Hmm.... Sedih.

2 ulasan:

  1. Kenangan paling best kan dapat berkumpul 1 keluarga beraya.. kami pun tahu ni tak berkumpul semua..sebab ada yg bekerja..tak dapat cuti...tapi tahun ni rasa puasa jap je dah 2minggu.. tak rasa nak beraya..nak berpuasa je.. apapun kita doakan semua dalam keadaan selamat dan bahagia kan..amin...

    BalasPadam
  2. tak apa ainaa asalkan dapat beraya dirumah bersama ibu bapa dan adik beradik yang lain pun dah terbaik dan indah

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.