Walau Tiga Hari


Setelah tiga minggu tak dapat jumpa dengan keluarga, akhirnya hujung minggu ini ada juga rezeki untuk berpuasa bersama-sama mereka. WALAUPUN HANYA UNTUK 3 HARI! Harini bertolak ke Kelantan selepas solat Jumaat dan mungkin akan sampai tengah malam atau P.A.G.I buta. Ahad dah nak balik sini semula. Sadis gila, kejap sangat. Tapi demi nak hayati puasa di Kelantan, daku rela. Hukhuk.

Sedih kut, tak pernah-pernah nak berpuasa sorang-sorang jauh dari keluarga. Lepas ni akan kenal erti 'balik kampung' atau 'balik beraya'. Yalah, biasanya kampung pun dekat je dengan rumah. Paling jauh kampung empat jam dari rumah. Itu pun balik kampung dengan keluarga. Tahun ini boleh lah rasa erti balik kampung tu dari Selangor ke Kelantan.


bestnya dapat buka puasa dengan keluarga kan.

Doakan perjalanan Ainaa dengan abang selamat eh ke Kelantan. Pertama kali ni jadi copilot. Jangan tertidur dan biarkan abang Ainaa memandu sorang-sorang dahlah. Kuakua =P

1 ulasan:

  1. semoga perjalanan aina dipermudahkan dan selamat sampai ke destinasi yaa

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.