Barakah Ramadhan


Allahu-akbar. Hujan. Barakah Ramadhan. Dari pagi tadi jam tujuh Ainaa dah turun pergi kelas dan memang perasan yang pagi tadi rasa sejuk, dingin. Keluar je dari kelas tengok-tengok mendung. Nasib baik sempat naik ke bilik sebelum hujan.



Alhamdulillah. First day puasa pun hari hujan. Jadi tak terasa sangat penat walhal kelas hari ini dari jam lapan pagi hingga enam petang! Heh. T.T

Dahlah. Nak pergi kelas pula lepas ini. Hujan pun terpaksa redah je. Nanti dalam kelas ada juga yang menggigil dan berulang-alik tandas. Kikiki


4 ulasan:

  1. Alhamdulillah... Selamat berpuasa aina..

    BalasPadam
  2. jangan banyak minum air time puasa, nanti asyik nak ke tandas.

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.