Soalan Paling Susah Di Dunia!

SOALAN PALING SUSAH DI DUNIA DAN BELUM ADA YANG DAPAT BERI JAWAPAN DENGAN BETUL.



9 ulasan:

  1. hahaha..susahnya..hnya prmpuan je tau..ngekkk

    BalasPadam
  2. Huh susah betul nak jawab kan.
    Hai ainaa arzmoha singgah sini

    BalasPadam
  3. Singgah pagi ^^ . betul2 susah ni. haha

    BalasPadam
  4. memang susah nak jawab ... hihi

    BalasPadam
  5. hahahahaaaa.....!!
    senang je soalan tu... nak pilih jawapan yg mana je susah... :p

    BalasPadam
  6. soalan yang mudah tetapi jawapannya urmmmm

    BalasPadam
  7. kita xtau apa yang kita nak, tapi kita tahu apa yang kita xnak.

    BalasPadam
  8. Yes... yg ni memang susah... kalau jawapan tu memang betul pon dia boleh jd salah, ngalahkan koding punya susah... hahaha

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.