Home Sweet Home




Sedihnya. Esok nak balik ke Selangor dah. Tak puas dengan keluarga! Rasa masa terlalu cemburukan kita je.  Tak nak balik.........

Tapi tetap kena pergi jugak. Tanggungjawab sebagai seorang pelajar, kena tempuh sedaya mungkin walau kadang-kala rasa letih yang teramat.

Tak apalah. Sekurang-kurangnya dapat rasa puasa dengan keluarga. Sahur sama-sama, berbuka puasa sama-sama. Dapat main dengan anak-anak saudara walau sekejap. Dapat pegang, peluk diorang pun dah terlepas rindu sikit-sikit.

Esok bertolak ke Selangor. Kembali semula hari-hari tanpa keluarga, dengan jadual kelas yang padat dari jam lapan pagi sampai enam petang..... :'(

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.