Dekorasi Tradisional Rumah Idaman


Siapa yang tak nak ada rumah sendiri dan dekorasinya mengikut cita rasa kita kan. Semua mesti ada reka bentuk rumah idaman. Sama ada bentuk tradisional mahupun moden. Tapi kali ini Ainaa nak share dekorasi tradisional rumah idaman. Dimana rumah kita diperbuat dari batu tapi digabungkan dengan kayu.












Cantik kan? Masih nampak moden walaupun berkonsepkan tradisional. Bolehlah tengok-tengok gambar dekorasi tradisional kat atas itu, kut-kut ada yang boleh dibuat ilham untuk kau orang deko rumah idaman akan datang.

11 ulasan:

  1. minatbdahbada,idea dah ada, budget belum ada

    BalasPadam
  2. minat dah ada, idea dah ada, budget belum ada.

    BalasPadam
  3. cantik ! , tapi dapur dia mcm terlalu tradisional sgt. hihi. takpa katil dia cantik . suka suka. Btw happy june !

    BalasPadam
  4. cantik...kemas dan sangatttttt...menarik la

    BalasPadam
  5. cantik kan aina, kalaulah benar-benar dapat direalisasikan hihi :)

    BalasPadam
  6. cantikkk. tapi fikir2 banyak modal ni kalau nak ubah suai camni hihi.

    BalasPadam
  7. Wahh, saya memang suka sangat dengan rumah berkonsepkan kayu ni. Nampak sangat cantik dan tenang. Kalau ada rumah cenggini, tak mau keluar rumah lah! Hehehe... :D

    BalasPadam
  8. seronoknyaa kalau dapt deko rumah sendiri

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum, salam dari bumi sakura! Wahh, ni rupanya blog ina, eih baru jumpa!! hahaha! Btw, tahniah dapat ke IPTA, moga sukses sokmo!! Ganbatekusai!

    p/s : update blog kat u ke ni, guna laptop baru?? hehehe :D

    Jaa~mata ne! Kiotsukete!!

    = Nik Faiz, Kagoshima.

    BalasPadam
  10. wah, aina suka konsep kayu ke? kita suka konsep kayu kayu ni. nampak redup je. :D arwah abah kita pndai ukir, pandai buat, so tak ada masalah nak design rumah sendiri

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.