AFB FEEDS

Giveaway 5K Dunia Sebenar Shida


Assalammualaikum!

 (KLIK BANNER UNTUK SERTAI GA INI)

Double WOW !! Semua, sila sebut 'WOW' selepas lihat senarai hadiah di SINI.
GA ini saya ternampak dalam FB kak Aryssa Najwa. Siapa yang tak join
Ga ni memang betul-betul rugi lah! Sponsornya gempak-gempak belaka! Yang paling best,
 penulis novel iaitu Rafina Mimi Abdullah turut menjadi sponsor dalam Giveaway 5K ini!!
Triple wow! , wow! and wow!, you!!

Ok, gediks sangat. Punya kes hantu 'WOW' yang datang sampuk ni.
Semua hadiah yang ditawarkan memang awesome semuanya, tapi yang paling
terkesan dihati saya sampai meleleh air liur serta air mata ialah novel Rahsia Dalam Bahagia!
Eh'eh, bukanlah. Silap pulak. Bahagia Dalam Rahsia sepatutnya. heh.

Memang pantang nampak ada GA yang menawarkan hadiah novel memang
saya akan join. Memang betul-betul kaki novel ni. Novel pun tak ada kaki. Haha
Ok, merapu lagi. Stop merapu meraban. Kak Shida baca pun nanti naik muak. Hee

Jom semua anak-anak blogger Malaysia, kita join Giveaway 5K ini!
Semua hadiah yang ditawarkan mampu buat anda histeria(sila sebut dgn nada seram).
Dah kena histeria tu, join lah GA Kak Shida ni. Mana tahu nanti pengumuman
pemenang korang akan koma terus 5tahun 5bulan 5jam 5minit 5saat. Sebab... nama
anda tersenarai dalam salah seorang pemenang GA 5K !! haha

Apa2, patut diucapkan TQVM to Kak Shida kerana sudi buatkan
GA yang awesome. Hadiah-hadiahnya pun awesome. Sponsor-sponsor
yang awesome. Kak Shida laaagiiii AWESOME !! (^__^ Y)

You Might Also Like

29 Surat Cinta

  1. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..
    jemput singgah ke segmen saya pulak..
    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. singgah sini, good luck dear :)

    www.haneeza.com

    ReplyDelete
  3. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  4. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  5. Salam dtg berkunjung di sini dari blog http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye...
    good luck :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari GA yang sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  8. tq nikainaa :)
    gudluck k heheee simple entri ni menepati salah satu kategori hdiah GA 5k
    pape gudluck tgu kptusan pmng kluar nnt k :)

    jgn lupa semak no.pserta kak shida dah update tq :)

    ikhlas,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  9. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  10. Salam..terima kasih sudi singgah..saya dtg balas kunjungan..gud luck :-)

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  12. salam..balas kunjungan..good luck :)

    ReplyDelete
  13. salam .. datang dari segmen yg sama ..jemput singgah :)

    http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  14. re-visited back from Sleek & Pump

    all the best to you too! =D

    ReplyDelete
  15. Salam..Singgah sini dr GA yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  16. tq dh singgah blog sya.. sya singgah dkt sini juga.. gud luck ya :)

    ReplyDelete
  17. singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  18. gud luck ! :)
    bw here n nice to met u

    ReplyDelete
  19. Semoga berjaya... hehehe..

    Balas kunjungan...

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  20. singgah balas kunjungan di sini. thanx ye lawat blog yong.. goodluck dear :)

    ReplyDelete
  21. zafirah here :) dr sgmen kak shida..jom singgah

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

    ReplyDelete
  22. Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete