Tempat Pertama Pertandingan Menulis Cerpen Bersama I Luv Novel


Assalamualaikum dan selamat pagi dunia! Macam biasa, ini cerita basi dan memandangkan saya suka update cerita yang dah basi.... Haha Kita layan jelah ya~ Kalau ada yang pernah tahu, saya penulis cerpen suka-suka yang pernah diupdate dalam entry Aku Novelis? Entry pada 2 tahun yang lepas lagi tu. Lama tak update pasal penulisan ni. 

Malas nak menulis, jadi baca jelah apa yang pernah Ainaa tulis dalam blog penulisan Luahan Isi Hati.





Dah baca? Jangan confuse dengn nama samaran yang saya guna. NIK AINAA dan AINAA AZLAN. Kenapa guna dua nama? Sebabnya memang tak nak bercampur aduk pun dengan dunia blogger dan dunia penulisan. Biarlah dengan dunia blogger, dikenali dengan Nik Ainaa dan dunia penulis Ainaa Azlan. Walau haku dah pecahkan rahsia pun pada tahun 2013 yang lepas yang Nik Ainaa dan Ainaa Azlan adalah orang yang sama. Lepas tu memang tak ungkit-ungkit dah. Rasanya diorang yang pernah baca pun dah lupa. Hehe




ALHAMDULILLAH, mimpi menjadi kenyataan dengan izin-Nya. Dan tiada yang mustahil dengan izin Allah. ^__^

9 ulasan:

  1. tahniahh dik. bagusnyaa padai buat cerpen :D

    BalasPadam
  2. tahniah! nt buat novel pulak ek..
    =)

    BalasPadam
  3. Tahniah aina.. moga maju jaya dlm bidang penulisan...

    BalasPadam
  4. wah tahniah :) bestnya ada bakat buat novel. hehe

    BalasPadam
  5. tahniah teruskan biar mimpi jadi kenyataan ok

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.