AFB FEEDS

#Nuffnang: Cash Out Yang Ke-9


Uiittt..... Akhirnya setelah september yang lalu cash out, untuk kali yang ke-9 dan untuk kali yang pertama tahun 2015, berjaya juga klik cash out!


ALHAMDULILLAH. REZEKI AKAN DATANG.
*3 BULAN NANTI BARU CEK SAMPAI*




Tak banyak tak apa. Bak kata abah Ainaa, lama-lama letak dalam bank tu nanti membiak lah.
 Hakhak =P

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. alaaaaaa..knapa blurrr kan ?nak tgok jugk dpt cashout berapa..hehehhehee....congrats..kita tak cashout ag sebab tak cukup money money money T_T

    ReplyDelete
  2. aina,kak ana punya pun sedang beranak pinak gak tu..heppi kan

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa ainaa dok cashout je :) :)

    ReplyDelete
  4. Hai Ainaa!! kak eny from EFG :D
    dah follow aina sebelum ni rupanya hehehe...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH :) .. DEQ BRU SKLI . KIHKIH

    ReplyDelete