#Nuffnang: Cash Out Yang Ke-9


Uiittt..... Akhirnya setelah september yang lalu cash out, untuk kali yang ke-9 dan untuk kali yang pertama tahun 2015, berjaya juga klik cash out!


ALHAMDULILLAH. REZEKI AKAN DATANG.
*3 BULAN NANTI BARU CEK SAMPAI*




Tak banyak tak apa. Bak kata abah Ainaa, lama-lama letak dalam bank tu nanti membiak lah.
 Hakhak =P

5 ulasan:

  1. alaaaaaa..knapa blurrr kan ?nak tgok jugk dpt cashout berapa..hehehhehee....congrats..kita tak cashout ag sebab tak cukup money money money T_T

    BalasPadam
  2. aina,kak ana punya pun sedang beranak pinak gak tu..heppi kan

    BalasPadam
  3. Bestnyaaa ainaa dok cashout je :) :)

    BalasPadam
  4. Hai Ainaa!! kak eny from EFG :D
    dah follow aina sebelum ni rupanya hehehe...

    BalasPadam
  5. TAHNIAH :) .. DEQ BRU SKLI . KIHKIH

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.