AFB FEEDS

Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN
[ klik atas jika nak join ]



Pencarian bloglist bagi bulan Mac-April 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 31 Januari 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 28 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mac-April dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.

Kredit untuk Kak Mialiana
                                                    



You Might Also Like

11 Surat Cinta

  1. Assalammualaikum...

    mselim3 datang dari segmen yang sama... semoga berjaya dalam segmen nie.. k

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Ada segmen ye ? Ho ho nampak cam best je.

    ReplyDelete
  3. nak kena join jugak ni...
    btw, Zue nominate Nik Ainaa dalam Liebster award, kalau free, jemputlah jawab soalan yang Zue tanya tu ye..
    http://melaedah.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html
    Thank you!! ^_^v

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.. singgah kembali.. done follow.. :).. #1663

    ReplyDelete
  5. As salam, hai.
    Membalas kunjungan ke sini :)
    Selamat bersegmen & happy-happy berblogging ^^

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab join segmen CN..sila semak nombor peserta anda yer, jika terdapat masalah, sila inform CN.

    All the best ;)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.
    BW dr segmen yg sama. :)
    Gambate!!!

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  8. gudluck nina :) happy blogging yaaa

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan Nik Ainaa.Dari segmen sama..kak AB follow ur blog..

    ReplyDelete

  10. singgah Blogwalking sini..
    selamat bersegmen..


    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yg sama..visit me back ^_^

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

    Good Luck !!

    ReplyDelete