#Nuffnang: CPUV Feb. { Nike Running Tights & Physiogel-Ready for Any....}


Assalamualaikum and hi uolls . Hehe gedik je. 


Untuk entry ini, lets start with ALHAMDULILLAH




Ingat tak saya ada tukar link blog seperti yang pernah saya cakap kat LINK INI. Tapi kembali tukar ke link asal sebab pageviews blog saya menurun mendadak. Dari 700-1000 satu hari jadi tak sampai 100 pun. Sedih sangat. Tapi sekarang tengah giat semula nak kembalikan pageviews 700-1000 satu hari malah lebih. kuakua.

Tapi itulah, walau pageviews saya menjunam jatuh tapi NUFFNANG ni baik hati still bagi iklan CPUV. 

THANKS NUFFNANG. AKAN AKU USAHAKAN UNTUK KEMBALI PAGEVIEWS 700-1000 SETIAP HARI ITU MALAH AKAN DIUSAHAKAN MENDAPAT LEBIH DARI TU.

...................................................


Kalau anda ternampak iklan Nuffnang dalam blog Ainaa ni..... Ringan-ringankah lah tangan tu klik ya. Tak susah pun.... Just perlu klik dan untuk tahu isi/cerita iklan yang dipaparkan. 

Yang mana klik iklan dalam blog saya dengan JUJUR itu, bagitahu lah. Nanti akan diklik balas Nuffnang korang. Nak IKHLAS lagi elok. Klik diam-diam tanpa mahu balasan. HAHAHA



6 ulasan:

  1. Tahniah!!! ...#klik...#visit and follow my blog on shukranzahari.blogspot.com . ....Happy blogging

    BalasPadam
  2. Wow. Syoknye, banyak dapat tu :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.