#8Share: Cash Out Kali Ke-3


Assalamualaikum .

Lama illos doh haku tak cash out 8Share ni. Nuffnang pun tahun ni baru 1 kali. Illos lama tak lama. Tapi duit cukup-cukup macam selalu jugak. Aish! T_T Tak baik merungut. Tak baik.... tak baik !!




Yeah... yeah.... I know it. 


LET'S SAY ALHAMDULILLAH


and ......


SCOOBY SCOOBY DOOOOO !!


Haha. Terencat emosi sudah. @_@ bolayan si penganggur ni. Tak ada kerja nak cari kerja. Adat pelajar masa sekolah malas yaa ampun, kalau boleh tiap-tiap minggu nak mengelat. Nampak sangat!! HAHAHA 

Tapi sekarang dah habis sekolah ni, rasa nak je buat macam selalu.... bangun awal-awal pagi, mandi wangi-wangi, siap-siap then jadi budak paling lambat ke sekolah. Lalala~ Nakal? Eh, haku pergi sekolah pun dah cukup rajin tahu. = P


Sebelum melencong pasal alien planet pluto apa, baik patik nak mengundur diri dulu.


DAAA !!!




1 ulasan:

  1. jemput join :) penyertaan sis amat amat diharapkan.

    http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.