AFB FEEDS

#8Share: Cash Out Kali Ke-3


Assalamualaikum .

Lama illos doh haku tak cash out 8Share ni. Nuffnang pun tahun ni baru 1 kali. Illos lama tak lama. Tapi duit cukup-cukup macam selalu jugak. Aish! T_T Tak baik merungut. Tak baik.... tak baik !!




Yeah... yeah.... I know it. 


LET'S SAY ALHAMDULILLAH


and ......


SCOOBY SCOOBY DOOOOO !!


Haha. Terencat emosi sudah. @_@ bolayan si penganggur ni. Tak ada kerja nak cari kerja. Adat pelajar masa sekolah malas yaa ampun, kalau boleh tiap-tiap minggu nak mengelat. Nampak sangat!! HAHAHA 

Tapi sekarang dah habis sekolah ni, rasa nak je buat macam selalu.... bangun awal-awal pagi, mandi wangi-wangi, siap-siap then jadi budak paling lambat ke sekolah. Lalala~ Nakal? Eh, haku pergi sekolah pun dah cukup rajin tahu. = P


Sebelum melencong pasal alien planet pluto apa, baik patik nak mengundur diri dulu.


DAAA !!!




You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. jemput join :) penyertaan sis amat amat diharapkan.

    http://reaoutlet.blogspot.com/2014/12/a-week-giveaway.html

    ReplyDelete