#Nuffnang: CPUV October 2014


Assalamualaikum.

Waaaaah!!! Ramai betul yang update entry pasal CPUV.
Kita pon nak menyibok jugak lah. Hehe
Last update tentang Nuffnang ni bulan lepas. Iaitu cashout ke-8.
Juga merupakan cashout pertama 2014. Hahaha Saja nak biarkan banyak sikit.
Ops! Bukan tamak ya. Cuma tangan belum gatai nak click cashout. Hee

Tapi syukur sangat kepada Allah rezeki dari Nuffnang ni tak henti-henti.
Walau sedikit, lama-lama mana tahu jadi setinggi Gunung Everest.
Haha Iye tak? Betul tak? = )





Alhamdulillah. Ada 14 campaign yang masih berstatus 'on going'
dari bulan lapan hingga sekarang. 


Syukran jazilan Ya Allah wa syurkan 'ala Nuffnang. *^_^*

3 ulasan:

  1. Bestnyaaa banyak campaign..

    btw Terima kasih dear, sudi join segmen..good luck ya :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.