Mischievous Kiss 2: Love in Okinawa (DramaJepun)


OMG! OMG! OMG!

MISCHIEVOUS KISS 2 ???

Nak melompat-lompat sampai ke bintang rasanya. Macam tak caya. Haha
Ada sambungan Mischievous Kiss: Love in Tokyo. Wooh! Teruga giloss. Ahak!
Tapi daku lupa Mischievous Kiss II akan ada bulan 11 ni atau bulan 12.
Lebih kurang hujung tahun nilah drama Jepun ini akan ada.




Tapi, sementara menunggu Mischievous Kiss 2 : Love in Tokyo..... korang boleh lah
cuci mata tengok drama Jepun episod honeymoon iaitu

 Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa.



Sila lah jerit kuat-kuat sambil melompat bintang ya. Haha
Sebab drama Jepun Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa yang honeymoon punya
episod ni korang boleh tengok dah kat internet. Saya pun dah tengok!
Hehe pantas! Memang sweet gilos lah uolls. kiukiu :3




1 ulasan:

  1. wahhh ! sy pun layan jugak drama ni dulu... alright thanks sbb share tau.. taksabar nak tengok sambungan tu.. hehe ^^ (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.