AFB FEEDS

Mischievous Kiss 2: Love in Okinawa (DramaJepun)


OMG! OMG! OMG!

MISCHIEVOUS KISS 2 ???

Nak melompat-lompat sampai ke bintang rasanya. Macam tak caya. Haha
Ada sambungan Mischievous Kiss: Love in Tokyo. Wooh! Teruga giloss. Ahak!
Tapi daku lupa Mischievous Kiss II akan ada bulan 11 ni atau bulan 12.
Lebih kurang hujung tahun nilah drama Jepun ini akan ada.




Tapi, sementara menunggu Mischievous Kiss 2 : Love in Tokyo..... korang boleh lah
cuci mata tengok drama Jepun episod honeymoon iaitu

 Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa.



Sila lah jerit kuat-kuat sambil melompat bintang ya. Haha
Sebab drama Jepun Mischievous Kiss 2 : Love in Okinawa yang honeymoon punya
episod ni korang boleh tengok dah kat internet. Saya pun dah tengok!
Hehe pantas! Memang sweet gilos lah uolls. kiukiu :3




You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. wahhh ! sy pun layan jugak drama ni dulu... alright thanks sbb share tau.. taksabar nak tengok sambungan tu.. hehe ^^ (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete