AFB FEEDS

#Drama Jepun: Mischievous Kiss:Love in Tokyo


Assalamualaikum!

Mischievous Kiss:Love in Tokyo - Japam
Playful Kiss - Korea
It Started With a Kiss - Taiwan

Ketiga-tiga drama di atas jalan cerita sama aje dan saya dah tengok ketiga-tiganya.
Tapi yang drama jepun tu baru aje selesai tengok. Walaupun dah tahu jalan cerita sama aje dengan
drama Korea dan Taiwan.... Still nak tengok.




Kebiasaannya saya akan tengok drama Jepun dulu dan baru tengok drama yang sama
tapi versi Korea and then baru tengok versi Taiwan. Sebab drama 3 versi ni memang
kebanyakkan sama. Macam Hana Kimi, Hana Yori Dango Hanazakarino Kimitachihe dan hana kimi korea tak silap nama drama tu, To The Beautiful You.

Ok, berbalik Love in Tokyo ni. Cerita ni saya suka jugak. Sweet jea.
Walaupun jalan cerita mengisahkan love at first sight, truely love, handsome boy with
dumb girl... typical drama kan? Tapi still akan keluar "so Sweet~". Ok, menggedik you!

Nak tengok jugak? Nak? Nak? Tak nak? Pi main jauh-jauh. Hee
Yang belum tengok lagi, boleh klik link di bawah ni ya.
Selamat menonton. =)


You Might Also Like

1 Surat Cinta

  1. Fifi tak layan drama Jepun sebab bahasa diorang macam sukar sesangat nak paham (Korea pun same tapi entah knape prefer Korea je :D)

    ReplyDelete