AFB FEEDS

Dian Wide Shawl - NikoNiko Hana


Assalamualaikum!


Sebenarnya NikoNiko nak update pasal Dian Wide Shawl. Kalau you all nak tahu, Dian Wide Shawl ni dah 3rd batch dah restock. Permintaan tinggi sangat-sangat shawl ni sebab dia sangat-sangat best, sangat lebar dan sangat selesa lah.. Namanya pon wide kan! So of course, we can cover our aurah properly! Dian Wide Shawl ni menggunakan kain dari jenis georgette (jojed)! Georgette ini biasanya dibuat daripada silk atau polyester. Tidak begitu tembus cahaya, lebih kenyal, dan sedikit berat dari chiffon. G

eorgette ini biasa orang gunakan untuk membuat tudung, selendang dan sebagainya. So, Dian Wide Shawl menggunakan material georgette kerana ia tidak panas, tidak jarang dan senang dibentuk dan sesuai untuk muslimah yang ingin merasa lebih yakin! As you all know, Malaysia quite panas, so we need to find a very good hijab to cover our head :) Kalau kat Jepun pon, kalau musim panas, memang saya pilih tudung yang tidak panas, kalau tak sangat-sangat tak selesa!! huhu, So, Dian Wide Shawl adalah pilihan terbaik, selesa dan cover aurah perfectly!

Harga untuk Dian Wide Shawl sehelai RM39 dan Dian Wide Shawl buat lagi promo beli 3helai RM100 !! sangat murah dan jimat kan! Kalau nak jimat, boleh kongsi ngan kawan.. Beli banyak lagi murah!! Penghantaran pun free. So Dian Wide Shawl open order dari hari ini sehingga 5 Julai2014 sahaja. Lepas Dian Wide Shawl tutup order, lama pulak nak buka order baru. :D

1 Julai2014 ~ 5 Julai 2014 sahaja ye

warna pulak, you all bole pilih warn dibawah ini, ataupun boleh request tetapi kita kene recheck lah available atau tidak warna tersebut :)
















untuk order dan pertanyaan, boleh email niko2hana@gmail.com ataupun terus whatsapp/viber/LINE ke +819084002699


LIKE FANPAGE :  NIKONIKO HANA STORE
FOLLOW BLOG : NIKONIKO HANA

You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. wahhh.. labuhnya.

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete