AFB FEEDS

#Nuffnang: CPUV Bulan Jun


Assalamualaikum!

Untuk bulan lepas, saya tak update untuk CPUV.
Bukan tak ada, ADA. Tapi malas nak update blog. Hehe Alhamdulillah
Tiap-tiap bulan ada jea ke kempen CPUV yang bersinggah di blog. Syukur. 
Masih ada rezeki dengan Nuffnang tersayang. kuakua. = P




Ok, abaikan chop mohor yang 'huduh' tu ya. Hehe mencuba untuk buat
cop mohor blog. Hasil air tangan orang demam, macam tulah jadinya. Huduh bebenor. T_T


Ada yang sudi nak tolong buat tak? *blinkblinkeyes* 
ngee~ = D

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. Wah banyaknya awak dapat. Tahniah, rezeki :)
    Tiey klik iklan nuffnang Volkswagen awk yg atas tu eak :)

    Jemput singgah http://tieysmilez.blogspot.com/2014/06/cpuv-ke-4-tiger-balm-mosquitoes.html

    ReplyDelete
  2. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete
  3. as salam sis, bule ajar sya mcm mana nk design blog mcm sis.. sgt2 menarik

    ReplyDelete