#Nuffnang: CPUV Bulan Jun


Assalamualaikum!

Untuk bulan lepas, saya tak update untuk CPUV.
Bukan tak ada, ADA. Tapi malas nak update blog. Hehe Alhamdulillah
Tiap-tiap bulan ada jea ke kempen CPUV yang bersinggah di blog. Syukur. 
Masih ada rezeki dengan Nuffnang tersayang. kuakua. = P




Ok, abaikan chop mohor yang 'huduh' tu ya. Hehe mencuba untuk buat
cop mohor blog. Hasil air tangan orang demam, macam tulah jadinya. Huduh bebenor. T_T


Ada yang sudi nak tolong buat tak? *blinkblinkeyes* 
ngee~ = D

5 ulasan:

  1. Wah banyaknya awak dapat. Tahniah, rezeki :)
    Tiey klik iklan nuffnang Volkswagen awk yg atas tu eak :)

    Jemput singgah http://tieysmilez.blogspot.com/2014/06/cpuv-ke-4-tiger-balm-mosquitoes.html

    BalasPadam
  2. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    BalasPadam
  3. as salam sis, bule ajar sya mcm mana nk design blog mcm sis.. sgt2 menarik

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.