Senarai Peserta GA Siapa Yang Bertuah?



Assalamualaikum.

Mohon maaf dipinta sebab lewat keluarkan list peserta dan list pemenang GA Siapa Yang Bertuah? tu. Keadaan tak mengizinkan tambah-tambah lagi saya sedang bergiat aktif dengan program-program kat sekolah. Nak online guna laptop tu susah. Kalau online, guna hp atau tablet jea. Agak susah untuk saya update blog.

Apa-apa, hari ni sempat jugak nak buka laptop dan update senarai peserta.
Sila check nombor masing-masing ya.

1- http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

2- http://adriana-contestga.blogspot.com/2014/03/siapa-yang-bertuah.html

3- http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

4- http://blog-contestgiveaway.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

5- http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


6- http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

7-http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

8-http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

9-http://shafinazaina.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

10-http://diyanawan.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


11-http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

12-http://www.mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

13-http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

14-http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

15-http://cenderahation9.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


16-http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

17-http://noorhanim94.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

18-http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

19-http://amirahamer.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

20-http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


21-http://jombercontest.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

22-http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

23-http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

24-http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

25-http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


26-http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

27-http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

28-http://farhanazulkafli-96.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

29-http://missprecious0902.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

30-http://aisyasyahar.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


31-http://luviza-98.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

32-http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

33-http://siniadagiveaway.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

34-http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

35-http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/03/giveawaysiapa-yang-bertuah.html


36-http://sayasyiera.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

37-http://ezbil-official.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

38-http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2014/03/giveawaysiapa-yang-bertuah.html

39-http://alfasyamimi.blogspot.com/2014/03/ada-hadiah-novel-dengan-cocer-novel.html

40-http://www.fatindiana.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html


41-http://sha-na39.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

42-http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah_14.html

43-http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah.html

44- http://idreyldreams.blogspot.com/2014/03/giveaway-siapa-yang-bertuah_23.html


 Lepas ni saya akan update pula senarai pemenang.
Jangan tanya bila sebab saya sendiri tak tahu bila pulak saya free.

Tapi korang get ready jealah ya.... Saya akan update jugak list pemenang lepas
entry ini. Bila dan masa mana xtahu. Maaf ya...

8 ulasan:

  1. saya 35 hope menang...........nanti dah umumkn penang kak Aina bgi thu kat fb tau..bada takut terlepas pandang pemenang yg memenang GA kat aina ini

    BalasPadam
  2. wah wah siapakah pemenangnya huhuhu

    BalasPadam
  3. Jom visit & follow blog saya di http://mommysuci.blogspot.com

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.