AFB FEEDS

Mencari Sponsor Untuk Next GA


Assalamualaikum!

Dah nampak tajuk macam mana kan? Macam tu jugaklah isi kandungannya. 
Bulan lepas cakap nak buat GA tapi tak sempat sebab masa 
mencemburui. Sekarang baru ada sedikit masa yang boleh dicuri.
Ehe! Tiba-tiba jadi ayat skema. haha


Pencarian sponsor dibuka sehingga 23 Februari 2014.
Giveaway pula akan bermula pada 28 Februari 2014 sehingga 14 Mac 2014!


APA YANG BOLEH DISPONSOR ?

Apa-apa boleh kecuali berkaitan blog(cth: review,  bloglist dll)

-semua hadiah berkaitan dengan barangan pos dipos
sendiri oleh sponsor kepada pemenang-

SYARAT YANG BOLEH DIKENAKAN ?
Tidak melebihi 2 syarat. Melainkan anda sponsor banyak benda/untuk ramai pemenang/
benda berharga


SPONSOR YANG DICARI ?

Serius nak menjadi sponsor. Haruslah jujur dan senang untuk dihubungi. 
Yang tipu-tipu sila pergi jauh-jauh.


KELEBIHAN MENJADI SPONSOR ?

-Trafik blog cepat meningkat
- Follower pun serta-merta menaik
-Ada iklan di blog anda? Earning akan bertambah. InsyaAllah.

Dan baaanyaaak lagi! Nak tahu lagi? Boleh rujuk SINI


BERMINAT MENJADI SPONSOR ?

PM saya detail di bawah ini di SINI.

Nama, link blog, link FB, barang yang ingin disponsor, untuk berapa pemenang

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini...nak join jadi sponsor boleh..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum nik...mama pun boleh jadi sponsor...:)

    ReplyDelete