AFB FEEDS

Review: Mereka Yang Awesome! (Part 2)


ASSALAMUALAIKUM!!


Pada bulan lepas, saya dah Review: Mereka Yang Awesome (Part 1),
jadi sekarang..... tiba giliran part 2 pula. Seperti yang pernah dikatakan, saya akan 
review yang mana ada di 'Nuffnangers Who Recently Viewed Your Blog'.
Nasib bulan ni sikit aje. Macam bulan lepas, lebih 20 blog yang saya review. 
Hiuhiu Terlalu lah banyak kan?

Okey, sekarang.... Tanpa lengahkan masa.
Meh kita tengok siapa yang bertuah tu.




1- Things On My Mind


http://aku-dia-1911.blogspot.com/ ]

Cer teka blog siapakah ini? Cepat... Cepat! hehe Ok, saya bagitau ya.
Ini adalah blog penulis novel Suami Aku Ustaz! Eehh... Cam tak caya jea cik/puan penulis datang singgah ke blog daku ini. Hee

Btw, siapa yang belum baca lagi novel Suami Aku Ustaz, boleh lah baca bab awalnya di blog penulisnya. Confirm best! Memang sesuai untuk remaja-remaja.


2- Aqilah Azmi's

http://qileh.blogspot.com/ ]

Hari tu, review yang part 1 dah review blog sis Qileh dan kali ini blognya kena review lagi. Hehe Blog sudah berubah ya? Simple but I like it!! Saya memang suka tengok blog yang simple tapi nampak cantik.

Meh semua kita singgah ke blog sis Qileh!


3- Story Of My Life

http://farezshahevil.blogspot.com/ ]

Mula-mula tengok header bro Farez Shah ni dah terlintas yang bro Farez ni maybe tinggal atau belajar kat US. Woo!! Bestnya!! Ternampak pulak gambar-gambar di Instagramnya..... Ehehe best betul.

Mari semua blogger kita singgah ke blog bro Farez Shah!


4-  Aku VS Dia

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/ ]

Aku vs Dia. Dia vs Aku. Hehe Kali ini blog berwarna purple putih ini pula yang menjadi 'mangsa'. muehmueh Empunya blog ni blogger femes ni. Memang dah banyak kali saya ternampak dan masuk ke blognya.

Nak kenal siapa dia? Pergilah singgah ke blognya! :P


5- Farra Bell Personal Blog

http://farra-izzaty.blogspot.com/ ]

Saya suka dengan template blog Farra ni. Berbunga-bungaaa..... Blog yang simple tapi cantik dipandang. Nak singgah ke blog sis Farra? Klik jea link kat atas tu.


6-  Diyana Wan's Site

http://diyanawan.blogspot.com/ ]

Blog Wan ni pun simple but so nice! Gadget cukup teratur disusun disebelah kanan. Dan... siapa yang sedang mencari giveaway untuk join, bolehlah ke blog Wan kerana terdapat senarai GA yang sedang berlangsung di blognya!


7- Hajar Rash's

http://hajarashikin.blogspot.com/ ]

Alamak! Birunya... Hehe Segalanya biru! Blog sis Hajar dah cukup bagus tapi kalau template belakang tu... warna biru muda. Maybe akan lebih nampak cantik dan lembut. Ni pendapat saya jea.. Hee


8- theizzaati.blogspot.com

http://theizzaati.blogspot.com/ ]

Peminat starbuck coffe kah? Hehe kalau nak tahu jom ke blog sis Izzaati! Blog yang cukup simple dan tak menyerabutkan mata. Hoo


9- Nina Shuki DreamLand

http://ninakaryana.blogspot.com/ ]

Waaah!! I like this blog!! Paling suka dengan headernya. Cukup kreatif! Design oleh Nina Shukri sendiri. Agak-agak Sis Nina Shukri terima tempahan untuk edit template blog tak? Hehe


10- IanFaizal.Com

http://www.ianfaizal.com/ ]

Blog yang penuh dengan tips, info dan juga merupakan blog peribadi Ian Faizal. Info dan tips apa yang ada? Nak tahu singgah ler ke blog Ian Faizal!


Done 10 blog yang direview. Sebarang kecacatan atau
kekurangan, mohon maaf awal-awal. Dan terima kasih juga kepada
mereka yang sudi singgah ke blog saya walaupun blog sudah tidak aktif
seperti dulu-dulu. Thank you, you! Hee

You Might Also Like

11 Surat Cinta

  1. yeay, thanks, in shaa Allah bulan 8 ni saya akan melanjutkan pelajaran ke USA :D

    ReplyDelete
  2. salam. tq atas reviewnya. ^_^

    ReplyDelete
  3. hihihi qila mmg suka blog nik ainaaa <33
    lagi simple dan cute dan ringan ok hiks
    terima kasih banyak banyak yeee <3

    ReplyDelete
  4. Wah...... ^_________________________^

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Hye adik manis... Suka review awak.
    Jemput singgah sini..
    http://aryssanajwa.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. wahh thanks Nik Ainaa sbb review blog Nina :) tempahan? tak kut lol xD

    ReplyDelete
  8. ohmy, thanks babe! sorry lambat perasan.

    ReplyDelete