#Nuffnang: Merajuk Sekejap


Assalamualaikum!

Sejak saya dah tak berapa nak aktif sangat blog ni....Tiba-tiba semua iklan 
BE Nuffnang credited semuanya. Lepas tu senyap macam tu. Dah tak ada yang baru. 
Hailaa... risau jugak. Tapi nak buat macam mana. Kesibukan yang melanda tahap
 petala tujuh! Ehek! Hiperbola punya ayat.

Dan memang dah jarang-jarang jenguk kat Nuffnang. Tadi nak tengoklah
earning naik ke tidak. Tak naik tapi ada.......


Oooohhhh Laaaa Laaaaa! Hehehe
Alhamdulillah! Nasib baik inchik Nuffnang merajuk sekejap.
Lain kali jangan merajuk ya sayang ku.....  ヽ(*≧ω≦)ノ


4 ulasan:

  1. Weee~~ untunglah piwitt hihihi

    BalasPadam
  2. SA semua dh kredit..xde plak iklan baru masuk..sedangkan kat blog silih berganti tau....sabar je la...

    BalasPadam
  3. wah, dua sekali, tahniah.. betul2, nuffnag merajuk dgn shad gak,

    BalasPadam
  4. wah2..tahniah..Yaya dulu tak aktif sgt nuff nya..langsung buang..geram je

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.