Video Ragam Kaki Facebook



Sebenarnya minggu lepas lagi ternampak
video ni dalam FB. Ada budak-budak FB yang update tapi masa tu malas nak tengok.
Tadi, abang saya tunjuk video and then ada video yang ni, tengok ajelah.
Lawak dooowh! Memang kena tepat-tepat atas batang hidung.
Tapi bukan hidung saya lah. Hidung orang lain. muehmueh  = P

Mari jom sama-sama kita tengok video ni sambil muhasabah diri.
Hihihi 


2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.