#Nuffnang: Terima Cek Ketiga



Sebenarnya cerita ni dah basi. huhu
Saya terima cek ketiga daripada Nuffnang dalam 3 hari
bulan 8 tak silap. Awal-awal bulan lapan nilah. Tapi baru sekarang
nak share story dengan korang. Kan... dah cakap kat entry INI yang banyak cerita
yang nak dishare tapi tak sempat. 

Tapi nak share juga walaupun cerita dah basi.
hehe



Alhamdulillah!
Nilai cek kali ini lebih tinggi berbanding
cek yang lepas-lepas. Tinggi sikit jea. Apa-apa pun
cek dah selamat tebus sebelum raya hari tu. Sambil-sambil nak
update buku bank. huhu

"TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI SEDEKAH KAT SAYA MELALUI NUFFNANG INI"

Siapa belum daftar Nuffnang lagi? Tak perlu ragu-ragu lagi.
Bukti Nuffnang mampu tambah pendapatan kita boleh dilihat di SINI.

5 ulasan:

  1. wahhh , best jek . saya tak naik2 pon nuffnang . bg tips bolehh ? dtg blog sy okeee . hehe . kogsi tips kat cbox itsmetira.blogspot.com

    BalasPadam
  2. @NurAtira - alhamdulillah. rezeki :a tips? hehe nnti sy bagi tipnya :d

    BalasPadam
  3. sy dah register nuffnang...tapi tak dapat apa2 hasil lg..huhu

    BalasPadam
  4. Tahniah..
    Eira pun tak dapat apa-apa hasil lagi..
    Tapi tak pernah jemu untuk mencuba..
    Mana tau, ada rezeki gak nanti.. :a

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.