AFB FEEDS

Sebab Lama Tak Update Blog

Assalamualaikum!


Rasanya belum terlambat saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA
kepada rakan-rakan blogger yang lain. hehe
Raya kan sebulan. = P

Lama tak saya tak update blog?
Entry yang paling latest adalah bertarikh 27/07/13.
Maknanya 21 hari dah tak update blog. Tak ada entry baru.
huhu lama jugak lah kan.

Ini disebabkan buat persediaan untuk trial exam lusa, hari selasa.
Hafal-hafal madah yang mana kena hafal. And then cuti sekolah 2 minggu.
Fuhh!! Baru aje cuti tengah tahun 2 minggu dah dapat cuti lagi.
Untung budak sekolah tahun ni. hehe

Cuti sekolah saya tak update sebab malas. hoho
Lagipun abang saya yang duk belajar Jordan dan yang bekerja kat
Negeri Sembilan ada balik. So nak luangkan banyak masa dengan family.
Lepas abang-abang saya pergi, tinggal saya dengan mak ayah saya ajelah. Sunyi rumah.
huhu

Busy dengan raya lagi, demam lagi. Banyak yang berlaku 2 minggu ni.
Banyak cerita yang nak dikongsi dengan sahabat-sahabat blogger 
tapi tak ada masa nak update. Malas tu satu hal. Esok jamuan raya kat sekolah. 
Lusa trial exam untuk SMU (Sijil Menengah Ugama).

Tolong doakan saya yang terbaik ya.
=)

Fuh! Memang penuh jadual ni.
Entah bila nak update cerita-cerita hot.
Apa-apa pun, hope korang masih sudi ke blog saya
walaupun blog ini berkemungkinan akan bersawang lagi.
=(

You Might Also Like

7 Surat Cinta