Tonton Online



Slot Akasia, Zehra, Telenovela, Ratu dan pelbagai lagilah!
Sekarang ni banyak betul kan drama-drama yang best? Lebih-lebih lagi
drama adaptasi novel. Memang ramai yang mahu tontonnya.

Tapi kita semua ada kehidupan, ada kerjaya. Tentu kadang-kadang kita
tertinggal episode drama yang kita tonton kan?
Haa! Saya baru aje selesai buat page untuk semua ini. Kalau kita tertinggal episode
yang lepas kita boleh search dalam internet tapi kadang-kadang ada yang sudah nak cari kan?

Jadi saya ada buat satu page ni, page Tonton Online . Bertujuan membantu anda
yang ketinggalan episode drama yang anda gemari. Juga untuk saya
sebab saya pun selalu jugak ketinggalan episode.

Bukan page yang fans page di facebook tu. Tapi page di blog ni aje.
KLIK UNTUK PEMBESARAN

Buat masa ni, ada 5 aje drama dalam page tu.
Tapi kalau drama yang anda gemari tak ada, boleh aje buat request.
Saya akan cuba carikan untuk anda. :)

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.