Shopping Novel at PBAKL 2013


Pada 4 Mei 2013, PBAKL 2013 selamat melabuhkan tirai.
Wah, ramai betul yang pergi kan? Dan banyak betul
novel-novel yang best kan?

Saya pergi jugak ke shopping novel kat PBAKL 2013?
T.I.D.A.K !! Haha tajuk entry bajet kita pergi jugak.
weaak! = P tapi memang ada novel yang dibeli kat PBAKL haritu.
Kirim kat kawan yang pergi. Jadilah daripada tak dapat langsung.

Sikit aje yang saya beli, tu pun dah habis RM100 + SAHAJA!
Bagi orang lain maybe sikit lah jumlah tu tapi bagi saya sebagai pelajar sk menengah
memang amount yang banyak. Mana nak dapat?

Saya kirim dengan kawan 6 naskah novel dapat 5.Satu novel yang di tak beli.
Novel, Aku Diikat Cinta 13 Jam. Boleh klik SINI untuk lihat sinopsis dan harga.




Tu jealah novel yang saya beli,
Mama Mia Shaza, 31 Mei Gerhana Mentari Cinta,
Playboy Itu Suami Aku, Calon Isteri Jutawan dan Curi-Curi Cinta.
Satu lagi buku word search. Best main buku ni, menguji ketajanan mata kita.

Insya-Allah semua novel yang saya beli tu BEST sebab saya dah survey awal-awal.
Novel ADC13J yang kawan saya tak beli tu pun best!!
Siapa yang nak tahu mana novel-novel yang best tak kira terbaru atau lama boleh
lah join group Kelab Pencinta Novel Melayu ini. 

Saya akan cuba update setangkas mungkin tentang-tentang novel.
Yang drama diadaptasi juga akan diupdate disitu. Jadi joinlah ya kalau nak tahu
perkembangan terkini. Bukan itu sahaja, anda juga boleh share karya-karya anda disitu.
:)
hehe promote kejap.  ; P

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.