AFB FEEDS

Nak Qada Balik 3 Minggu Tak Baca Novel


Yeaaaah!
STUDY BREAK! Haha
Biasalah 'study break' ni digunakan istilah orang U kan?
Tak kira, nak cilop jugak ayat diorang ni. Dah boring guna 'school holiday'.
hehe ngado-ngado.  =P

Hari ini dah bermula saya cuti. Sepatutnya esok tapi
sebab dah selamat jawab last paper semalam jadi cuti sendiri hari ni. kihkih
Alhamdulillah, GA yang saya buat pun dah tamat dan semua pemenang dah PM sy.
Wah! Pantas!!  :)

Pening kepala ooh jawab exam. Soalan macam nak bagi orang pecah otak!
Lebih kurang tiga minggu kut saya tak baca novel.
Belek-belek.... Intai-intai sikit tu ada laarh. kuakua ; D

Dan sekarang sudah tiba masanya nak qada semula!
 

Agak-agak sempat tak nak habis dalam masa 2 minggu ni?
Kalau dulu maybe tak mustahil saya boleh habiskan dalam 2 minggu. Tapi
setelah 3 minggu tak baca novel, mood membaca novel dah terbang ke benua mana
 entah. Jadi maybe tak sempat. Lagi-lagi cuti ni nak pergi melancong.

Yang penting sekarang ni, nak habiskan novel-novel yang bernombor tu.
Tu pinjam dengan kawan punya dengan Kasihku Yang Satu.
Yang lain saya punya. Banyak kan saya pinjam? hehe

Kita orang main sistem barter. Saya pinjam dengan dia 9 naskah novel
dan dia pinjam dengan saya pun sembilan. Pergh!
Harap-harap sempat habiskan novel kawan-kawan tu. Nak pergi Cameron pulak
lepas ni. Korang buat apa cuti ni? =)

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. Banyaknye novel.
    Selamat meng-qada baca novel tu semua hehe :)

    ReplyDelete
  2. suami yg kubenci,awak suka saya tak,kasihku yg satu,nasib lemak buah bidara best :) . suami yg kbenci pling best .. saya pun gila novel jugak . hehe .

    ReplyDelete
  3. @Nurul Ros Mas Idayu playboy itu suami aku pun best tau! penulis fevret saya tu. hehe sekarang tengah baca sayangku merajuk. wooo! memang best novel tu!! pernah baca? :)

    ReplyDelete
  4. Wahahhhhh!!!! minantnya baca novel...huhu...

    ReplyDelete