AFB FEEDS

Shopping Online : Sheera Safiyyah

Assalamualaikum!
=)

Busy betul sejak akhir-akhir ini.
Nak buat camna, exam minggu hadapan. hoho
Okey, meh sini wanita-wanita sedunia. Cheq nak kasi tau something ni.
=P

klik banner untuk ke page ini.

Nampka tak tu? Nampak tak?
Haa! Itulah butik online pilihan saya kali ini.
Dress kat situ banyak cantik wooo!
 
Saya memang dah berkenan nak buat raya tahun ini.
Tapi 'pulus' tak ada ler.
Meh tengok antara dress yang sudah melekat kat hati saya.
 





 
Waaaah!
Cantik bukan? Cantik sangat-sangat!
Berkenan ooh!
Price? Tak pasti. Dalam RM120-RM200 kut.

Korang boleh terus ke Sheera Saffiyah untuk
lihat lebih banyak dress yang cantik-cantik dan hubungi terus
Sheera Saffiyah untuk buat pesanan.

komen anda?

You Might Also Like

0 Surat Cinta