My Nuffnang

 



Cash out.... Cash out.... Cash out....
Cash Out !!

Haha
Ingat tak awal bulan 12 aritu,
saya cakap dah boleh cah out? Alah, kat entry INI.
Sebenarnya belum dapat lagi cek tu tapi kira-kira
InsyaAllah bulan februari ini dapat. Oh! Tidak sabar menanti!!

Boleh cash out lagi ke untuk bulan ini?
InsyaAllah sikit lagi boleh cash out untuk kali kedua.
Ades! Mintak-mintak lah dapat cek pertama tu sebab nak cash out
kali kedua pulak ni. Nak beli phone baru.
Ecehce. Hehe

Sebenarnya tak sangka dapat cash out lagi selepas
sebulan lepas saya cash out. Cepat kut? Alhamdulillah. Berkat korang
yang baik hati klik iklan kat blog saya. : )
Kalau belum klik, boleh lah klik sekarang dan nak saya klik semula?
Let me know! InsyaAllah saya klik balik. Kihkih
Tapi silalah JUJUR ya?

Nak tahu iklan apa yang saya dapat?

   

Alhamdulillah!
Terima kasih semua! Lob u!
= 3

9 ulasan:

  1. Saya dah klik, sila klik yg punya please
    http://blalalableh.blogspot.com
    http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com

    BalasPadam
  2. wahh bestnya..huhu..saye bru klik $ awk :) hee

    BalasPadam
  3. waaa..cepatnya dah nak cashout ke-2 pula..bestnya.. :)

    BalasPadam
  4. @norlaily sy pun dah klik awk punya $ ^__^

    BalasPadam
  5. alhamdulillah rezeki...happy for you dear...

    BalasPadam
  6. tahniah. jgn lupe klik kat blog saye.

    BalasPadam
  7. dah klik yg awak punya :)

    tahniah,saya dah lama join nuff tapi belom ada rezeki byk lagi~~

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.