AFB FEEDS

My Nuffnang

 



Cash out.... Cash out.... Cash out....
Cash Out !!

Haha
Ingat tak awal bulan 12 aritu,
saya cakap dah boleh cah out? Alah, kat entry INI.
Sebenarnya belum dapat lagi cek tu tapi kira-kira
InsyaAllah bulan februari ini dapat. Oh! Tidak sabar menanti!!

Boleh cash out lagi ke untuk bulan ini?
InsyaAllah sikit lagi boleh cash out untuk kali kedua.
Ades! Mintak-mintak lah dapat cek pertama tu sebab nak cash out
kali kedua pulak ni. Nak beli phone baru.
Ecehce. Hehe

Sebenarnya tak sangka dapat cash out lagi selepas
sebulan lepas saya cash out. Cepat kut? Alhamdulillah. Berkat korang
yang baik hati klik iklan kat blog saya. : )
Kalau belum klik, boleh lah klik sekarang dan nak saya klik semula?
Let me know! InsyaAllah saya klik balik. Kihkih
Tapi silalah JUJUR ya?

Nak tahu iklan apa yang saya dapat?

   

Alhamdulillah!
Terima kasih semua! Lob u!
= 3

You Might Also Like

9 Surat Cinta

  1. Saya dah klik, sila klik yg punya please
    http://blalalableh.blogspot.com
    http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya..huhu..saye bru klik $ awk :) hee

    ReplyDelete
  3. waaa..cepatnya dah nak cashout ke-2 pula..bestnya.. :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki...happy for you dear...

    ReplyDelete
  5. tahniah. jgn lupe klik kat blog saye.

    ReplyDelete
  6. dah klik yg awak punya :)

    tahniah,saya dah lama join nuff tapi belom ada rezeki byk lagi~~

    ReplyDelete