TV Rosak =,='

 


Haiseyman Ramlee!
TV rumah rosak lah pulak dah!!
Angkara siapa? Anak saudara saya lah ter.

Dua TV yang ada dan dua-dua jahannam!
Irfan, Irfan... Suka sangat pergi picit sana-sini, kan
mak saudara Irfan ni dah tak boleh tengok.

Baru semalam rosak.
Terlepas tengok Mimpi Cinderella dan Setia Hujung Nyawa.
Dahlah Mimpi Cinderella ep. last!
Macam mana yang last ep. dia? Nak tahu jugak!

Tak apalah, selagi ada laptop dengan WiFi kat rumah,
selagi tu saya bertahan. Kalau dah dua-dua tak ada...
TV tak ada, WiFi pun buat hal,
memang saya lempar TV kat hutan belakang rumah ni.
=,='

4 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.