Blog Kena Remove!

Ini dia...
Nak cerita blog saya yang
baru aje beberapa minit tadi kena remove.

Heboh satu FB dibuatnya! Haha
Yalah, blog kena remove oleh inchik google sendiri.
Mestilah gabra habis!

Nak jadi cerita, tadi saya tengah jenguk
blog peserta giveaway. Nak komen tu pelik lah asyik kena
login dulu. So saya log out and then login semula.
Tapi dia suruh masukkan nombor telefon.

Mula-mula saya tak hiraukan sebab takut ada
kesan kat nombor saya. Lepas tu saya buka blog saya
dan dia keluar 'rimau' kat bawah ni :




Ya ALLAH!
Nak menangis rasanya. Blog kesayangan haku ni!
Dari tahun lepas saya bersama 'dia', mestilah sayang giler-giler.
Ecehece macam 'boyprend' haku pulak.

Lepas tu saya dengan berat hati masukkan nombor
dan tick 'message'. Tunggu punya tunggu tak ada pun. Lepas tu try
sekali lagi dan still tak ada mesej. Last-last saya tick 'voice call',
barulah dapat panggilan dan dia bagi number code
yang perlu diisikan.

Fuuuh!
Lega! Kalut giler gua cakap lu tadi.
Memang dah tertanya-tanya,"Apa salah haku ni?"
Sampai nak kena remove bagai. 

Apa-apa pun terima kasih yang sudi bantu 
saya kat FB tadi.
=)

"Blog kena remove sekejap pun bising-bising,"  =,='

17 ulasan:

  1. harus laa cuak. kalau saya pun dah tercicir jantung ahaks

    BalasPadam
    Balasan
    1. ecehcece smpai tercicir ya? bukn terkuncil? hakhak :p

      Padam
  2. aritu ada jgk blogger yg kena mcm ni. agaknya tgh musim. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa iyalah. skarang musim ga sbb tu rmai yg kena remove tu

      Padam
  3. baru pagi td kena..tp gugel baik dgn kita..masuk je num trus dpt 2 msj palk tuh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. uuit. ina xdpt pun. tick voice call bru dpt panggilan. =,=

      Padam
  4. Errrr..Memang la,sape tak sayang blog kan?Sayang2

    BalasPadam
  5. mau nya x kalot..huhu.blog nielah nyawa kan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. erk! tak adalah smpai nyawa. ihik! cuma pelengkap masa lapang. hoho^,^

      Padam
  6. kalau blog syasya jadi macam tu pown syasya rasa cuak
    syg kod nak tigai blog nih... :)

    BalasPadam
  7. Huwa, kalau Aina jadi macam tuh, memang rasa macam nak rejam Google. TT^TT Tak sanggup rasanya, blog kena remove.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu. thu blog kena remove smpai fb pun kena tempias. huhu

      Padam
  8. eh, mesti laa cuak kan? kalau farah pon msti mcm tuh..gelabah kot..

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.