Senarai Hadiah Segmen Jom Up Follower

Yang belum join, boleh join kat SINI

HADIAH - HADIAH :

- Dress Korea - 1 Pemenang  

- Jam Tangan - 1 Pemenang

- TopUp RM10 - 2 Pemenang 

TopUp RM5 -  4 Pemenang

- Cursor Name, Review Blog - 3 Pemenang

- Bloglist Sebulan, Review Blog - 6 Pemenang

PEMILIHAN PEMENANG :

Top Referral :

- Dress Korea 
- TopUp RM10
- Bloglist Sebulan , Review Blog 

- Jam Tangan
-TopUp RM10
Bloglist sebulan , Review Blog


Random. Org :
( Cabutan Bertuah )

- TopUp RM5 - 4 Blogger Bertuah
- Bloglist Sebulan, Blog Review by Ina - 5 Blogger Bertuah
- Cursor Name, Review Blog by Leen - 3 Blogger Bertuah


Gambar Hadiah :


Dress Korea




Jam Tangan

4 ulasan:

  1. Cantiknya dress korea tuh . Tapi saya bertudung , saya tak pkai dress . Tapi boleh pakai kat rumah kann.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun bertudung. tapi boleh aje kita pakai dress dengan seluar atau skirt kan? sy slalu buat mcm tu. bahagian tekak n dada pun boleh ditutup dgn inner dan tudung :)

      Padam
  2. If I'm lucky^^! gonna get one of it

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.