Pemenang Segmen Jom Up Follower

Saya tak mahu panjang-panjangkan
entry sebab hati saya tengah panas sekarang ini.
Jadi, jom kita lihat siapa pemenang bertuah itu.

 

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
 
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


PEMENANG TOP REFERRAL PERTAMA

klik untuk kanta pembesaran

Hadiahnya : 1x Dress Korea, TopUp Rm10, Bloglist Sebulan & Review Blog


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
 
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

 PEMENANG TOP REFERRAL KEDUA

klik untuk kanta pembesaran

Hadiahnya : Jam Tangan, TopUp Rm10, Bloglist Sebulan & Review Blog



Haa!
Itulah pemenang top referral
pertama dan kedua. Dan kalau korang
tengok, samakan? 17-17.
Jadi saya buat keputusan nama siapa kat atas sekali
dia pemenang pertama.

Kepada pemenang top referral, sila hantar details anda ke SINI pada hari ini juga!

-Nama Penuh-
-Link Blog-
-Pemenang Apa-
-Hadiah Apa-
-Alamat-
-No. Telefon-


Dan sekarang ini, kita umum pemenang cabutan bertuah pula.


-TOPUP RM5-


Bagi pemenang topup ini. boleh bagi nombor telefon dan link blog anda ke SINI



-CURSOR NAME, BLOG REVIEW BY LEEN-


Bagi pemenang cursor name dan review, boleh tuntut hadiah dengan Cik Leen



 -BLOGLIST SEBULAN & BLOG REVIEW BY INA-


Bagi pemenang bloglist sebulan & blog review dari Ina, 
korang tunggulah blog korang direview ya?


TERIMA KASIH kepada SEMUA PESERTA
kerana sudi join segmen saya ini.
Bagi yang tak menang tu jangan kecewa dan susah hati.
Kerana pada 1/1/13 ini saya akan adakan
giveaway pertama saya.

Dan akan ada banyak lagi hadiah daripada
segmen ini. Join jangan tak join!
Dan kepada pemenang pula, TAHNIAH!
Jangan lupa tuntut hadiah korang HARI INI JUGA !!

19 ulasan:

  1. Alhamdulillah...Bloglist sebulan pon ok dah.Letak besar2 ye bloglist tu! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi Insyaallah. klau blog awk dah direvie sy akn bgtau :)

      Padam
    2. Come back again to say...THANKS!

      Padam
  2. belum rezeki hanan , tahniah kepada pemenang terutama top referral , best sgt hadiahnye

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih hanan sudi join. mungkin ad rezeki yg lebih besr untk Hanan :)

      Padam
  3. sedihnya sbb x menang top referral.. klau x mesti dpat dress tu.. :(
    bleh terangkan cara2 nak jadi top referral? kita kna buat apa to be top referral?/ please.. zue nak tau ssangat so that I've chance to be that top referral next time.. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn sedih2. kut2 ada peluang yg lebih besar lg. boleh sertai first ga saya nanti ini. oh, nnti sy buat tips skit. tp bukn skarang lah. petg ni ke esk ke

      Padam
  4. Tahniah buat semua pemenang. Heeee :D Tak sempat nak join.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa. nanti joinlah first giveaway saya awal tahun depn ;D

      Padam
  5. Tahniah kpd semua pemenang . . =)

    BalasPadam
  6. alhamdulillah...
    iema dpt topap rm5...
    iema da bg maklumat ^^

    BalasPadam
  7. tahniah kepada pemenang..nnt tuan tanah buat lagi GA ye...:)

    BalasPadam
  8. waaa..tahniah pada pemenang..akk dh click2 semua yang ada disini ya.. :)

    BalasPadam
  9. Fuhhh..ada rezeki jugak disini. nway cursor name. akan ku tuntut hadiahnya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuntut jgn tak tuntut. hihi untut dgn Cik Leen ya, bukn dgn sy

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.