AFB FEEDS

Pemenang Segmen Jom Up Follower

Saya tak mahu panjang-panjangkan
entry sebab hati saya tengah panas sekarang ini.
Jadi, jom kita lihat siapa pemenang bertuah itu.

 

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
 
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


PEMENANG TOP REFERRAL PERTAMA

klik untuk kanta pembesaran

Hadiahnya : 1x Dress Korea, TopUp Rm10, Bloglist Sebulan & Review Blog


|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
 
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

 PEMENANG TOP REFERRAL KEDUA

klik untuk kanta pembesaran

Hadiahnya : Jam Tangan, TopUp Rm10, Bloglist Sebulan & Review Blog



Haa!
Itulah pemenang top referral
pertama dan kedua. Dan kalau korang
tengok, samakan? 17-17.
Jadi saya buat keputusan nama siapa kat atas sekali
dia pemenang pertama.

Kepada pemenang top referral, sila hantar details anda ke SINI pada hari ini juga!

-Nama Penuh-
-Link Blog-
-Pemenang Apa-
-Hadiah Apa-
-Alamat-
-No. Telefon-


Dan sekarang ini, kita umum pemenang cabutan bertuah pula.


-TOPUP RM5-


Bagi pemenang topup ini. boleh bagi nombor telefon dan link blog anda ke SINI



-CURSOR NAME, BLOG REVIEW BY LEEN-


Bagi pemenang cursor name dan review, boleh tuntut hadiah dengan Cik Leen



 -BLOGLIST SEBULAN & BLOG REVIEW BY INA-


Bagi pemenang bloglist sebulan & blog review dari Ina, 
korang tunggulah blog korang direview ya?


TERIMA KASIH kepada SEMUA PESERTA
kerana sudi join segmen saya ini.
Bagi yang tak menang tu jangan kecewa dan susah hati.
Kerana pada 1/1/13 ini saya akan adakan
giveaway pertama saya.

Dan akan ada banyak lagi hadiah daripada
segmen ini. Join jangan tak join!
Dan kepada pemenang pula, TAHNIAH!
Jangan lupa tuntut hadiah korang HARI INI JUGA !!

You Might Also Like

19 Surat Cinta

  1. Alhamdulillah...Bloglist sebulan pon ok dah.Letak besar2 ye bloglist tu! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi Insyaallah. klau blog awk dah direvie sy akn bgtau :)

      Delete
    2. Come back again to say...THANKS!

      Delete
  2. belum rezeki hanan , tahniah kepada pemenang terutama top referral , best sgt hadiahnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hanan sudi join. mungkin ad rezeki yg lebih besr untk Hanan :)

      Delete
  3. sedihnya sbb x menang top referral.. klau x mesti dpat dress tu.. :(
    bleh terangkan cara2 nak jadi top referral? kita kna buat apa to be top referral?/ please.. zue nak tau ssangat so that I've chance to be that top referral next time.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn sedih2. kut2 ada peluang yg lebih besar lg. boleh sertai first ga saya nanti ini. oh, nnti sy buat tips skit. tp bukn skarang lah. petg ni ke esk ke

      Delete
  4. Tahniah buat semua pemenang. Heeee :D Tak sempat nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa. nanti joinlah first giveaway saya awal tahun depn ;D

      Delete
  5. Tahniah kpd semua pemenang . . =)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...
    iema dpt topap rm5...
    iema da bg maklumat ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang..nnt tuan tanah buat lagi GA ye...:)

    ReplyDelete
  8. waaa..tahniah pada pemenang..akk dh click2 semua yang ada disini ya.. :)

    ReplyDelete
  9. Fuhhh..ada rezeki jugak disini. nway cursor name. akan ku tuntut hadiahnya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuntut jgn tak tuntut. hihi untut dgn Cik Leen ya, bukn dgn sy

      Delete